HANDVÅRD

 

KLASSISK MANIKYR – 250 kr (med Gellack – 350 kr)

Filning och polering och nagelbandsvård och lätt hand- och underarmsmassage, inkl. lack och nagelbandolja. Vanlig Lack från OPI eller Emme. Gellack från Emme och OPI .

 

SPA MANIKYR – 350 kr (med Gellack – 450 kr)

Filning, polering och nagelbandsvård och lätt hand- och underarmsmassage och 5 minuter med Vanilla CND, inkl. lack och nagelbandolja. Vanlig Lack från OPI . Gellack från Emme gel polish och OPI. 

Till SPA behandling använder vi en skön peelande och rengörande(( Vanilla CND)) Gel sockerscrub. Tar effektivt bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och len. Mint Mask ger en kylande och lugnande effekt på huden.Det är ett effektivt sätt att rengöra och öppna porer, som sedan behandlas med naturliga oljor som har läkande effekt. Din hud kommer att känna sig avslappnad, fuktig och föryngrad.

NAGELFÖRLÄNGNING – IBD GEL SYSTEM – 599 kr 

Förläng dina naglar och försköna dina händer med hård gelé, nagelbandsvård och lätt handmassage, inkl. färg. Färger från Emme gel och OPI gel.

ÅTERBESÖK – MANIKYR GELLACK – 399 kr

Gammal färg filas/lösés upp och nytt appliceras, nagelbandsvård och lätt handmassage, inkl. färg. Färger från Emme gel och OPI gel.

ÅTERBESÖK – GELÉ NAGLAR – 499 kr

Material filas bort, påfylling, nagelbandsvård och lätt handmassage, inkl. färg. Färger från Emme gel och OPI gel.

ENDAST LACKNING – 149 kr (gellack 249:-)

Vanlig Lack från OPI eller Emme 

BORTTAGNING – 150 kr

Borttagning av  Gelé eller Akryl.

Nagel repation  : 70 :-

dekoration         :30:-

pärla, sten,,,,     :5 till 15:-

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *